http://ajusa.nl/1910-thickbox_default/speel-trein.jpg Volledige grootte

Speel trein

3-Delige speeltrein

Meer details

E0431

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

9 andere artikelen in dezelfde categorie:

Deze speeltrein is 3-delig. De 3 treinstukken kunnen van elkaar afgehaald worden, de onderdelen op de treinstukken zitten vast. Bij de lokomotief van het hoofdje van de machinist draaien en bewegen. Deze zit vast met een elastiek. Bij het groene treinstuk draait het ronde gedeelte als de trein rijdt. De balletjes die erin zitten bewegen. Het gedeelte met de balletjes kan iets omhoog getilt worden. Het blauwe treinstuk bevat 3 ringen die naar voren en achter bewogen kunnen worden over de boog. De boog zelf zit met elastiek vast aan de trein, zodat deze zijwaarts klapt als een kindje erop valt.

Het blauwe en groene treinstuk kunnen ook in een andere volgode geplaatst worden.


Afmetingen: 41 x 9 x 12 cm. Het trekkoord is 60 cm lang. Dit is tevens de reden waarom deze trein volgens de gebruiksaanwijzing pas vanaf 2 jaar is. Let op dat het koord niet om de nek wordt gedraaid.

 

Materiaal: Hout

 

Ontwikkeling: Met deze trein wordt het ruimtelijke inzicht en het zelfstandig lopen bevordert en zal de oog-handcoördinatie gestimuleerd worden. Verder is het goed voor het onderscheiden van vormen en kleuren. Zowel de mentale als de fijn-motorische vaardigheden worden hierdoor geprikkeld.

  • Leeftijdswijzer: Vanaf 2 jaar
  • Geslacht: Jongen en meisje
  • Merk: Hape
  • Brievenbuszending mogelijk? Nee
  • Zelf montage? Nee

Schrijf uw recensie

Speel trein

Speel trein

3-Delige speeltrein

Schrijf uw recensie