http://ajusa.nl/1320-thickbox_default/black-stories-deel-4.jpg Volledige grootte

Black Stories deel 4

50 Gitzwarte raadsels, een spel vanaf 12 jaar

Meer details

STF-BS4

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,96

In prijs verlaagd!

-30%

€ 9,95

17 andere artikelen in dezelfde categorie:

Black stories zijn sinistere, ingenieuze en morbide raadselverhalen; misdaden, lijken, moorden en zelfmoorden. Het Raadselvolk (alle spelers -1) krijgt een duister raadsel gepresenteerd door de Raadselmeester (1 speler) en moet vervolgens achter de oorzaak van het gebeurde en alle details zien te komen door de Raadselmeester gesloten vragen te stellen.

 

Dit doosje bevat 50 kaarten met nieuwe, opwindende en cryptische raadsels die je kippenvel zullen bezorgen. Net zo gitzwart en morbide als z'n voorgangers. Op de voorzijde van de kaart staat het raadsel, op de achterzijde de oplossing. Deze oplossing wordt alleen door de Raadselmeester gelezen. Tevens zijn de kaarten voorzien van enkele afbeeldingen die als tip kunnen dienen.

 

Met Black stories heb je een heerlijk raadselspel in handen dat op geen enkel feest mag ontbreken en je hopeloos in z'n ban krijgt! Ben je klaar voor nog meer hersenkronkels en diepe ravijnen? Dan is black stories deel 4 precies wat je zoekt! Een voorbeeld van voor- en achterzijde van een raadselkaart vind je bij de afbeeldingen.

 

 

Afmetingen: 8x12 cm (kaarten)

 

Materiaal: Papier

 

Ontwikkeling: Deze raadsels zijn goed voor de fantasie, de creativiteit en het leren buiten kaders te denken.

  • Leeftijdswijzer: Vanaf 12 jaar
  • Geslacht: Jongen en meisje
  • Merk: Story Factory

Schrijf uw recensie

Black Stories deel 4

Black Stories deel 4

50 Gitzwarte raadsels, een spel vanaf 12 jaar

Schrijf uw recensie