Kraampakket of kraamcadeau voor de pasgeborene van uw medewerker of relatie

Heeft u interesse in 1 of meerdere van de aangeboden artikelen op onze site, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar info@ajusa.nl. De artikelen zullen in overleg aan u geleverd worden. Rechtstreeks bezorgen bij uw medewerker of relatie is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen het cadeau feestelijk verpakken en voorzien van een kaartje met uw persoonlijke boodschap (evt. met bedrijfslogo).

Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet direct vinden? Wij hebben diverse leveranciers waar we mee samenwerken en kunnen u misschien toch van dienst zijn.


Zoekt u een bedrijfsgerelateerd of bedrijfsgepersonaliseerd cadeau?
Misschien kunnen wij u verder helpen. Zo is het mogelijk een cijferpuzzel of letterpuzzel te laten maken in een gewenste vorm, passend bij uw bedrijf. Ook puzzels van logo’s zijn mogelijk.

De afgebeelde cijfer- en letterpuzzels op onze site zijn slechts voorbeelden van ‘standaard’-puzzels. Deze puzzels worden handgemaakt en handgeschilderd en zijn dus altijd uniek.

 

De puzzels worden geleverd in een houten kistje/omlijsting die open is van boven. Het logo van uw bedrijf kan eventueel handgeschilderd op de puzzel geplaatst worden, maar kan ook aan de binnenkant of op de achterzijde van het kistje geplaatst worden.

 

Wanneer u interesse en/of vragen heeft, laat het ons dan weten via ons contactformulier of stuur een mail naar info@ajusa.nl. Wij denken graag met u mee.

 

Bij op maat gemaakte puzzels is de minimale afname 100 stuks. Bij een uniek/nieuw ontwerp moet u rekening houden met een productietijd van 4-5 maanden. Het wordt in Sri Lanka geproduceerd en per schip vervoerd. Wilt u sneller uw product hebben, dan kunnen we kijken of de puzzels per vliegtuig naar Nederland gehaald kunnen worden. Dit houdt in dat de extra vervoerskosten doorberekend zullen worden, maar dat we waarschijnlijk 1,5 maand sneller kunnen leveren.

Kosten per cijferpuzzel 1 t/m 10 (bij benadering en afhankelijk van het ontwerp) €17,50

Kosten per letterpuzzel A t/m Z (bij benadering en afhankelijk van het ontwerp) €20,00


Wachtkamermateriaal
Ook voor wachtkamermateriaal kunt u bij ons terecht. Klein speelgoed is (veelal) uit voorraad leverbaar. Kralentafels e.d. hebben een levertijd. Houdt u rekening met ongeveer 2 weken. Ook voor al deze artikelen geldt dat u vrijblijvend contact op kunt nemen.


Bestellen en leveren
Besteld u via de site, dan leveren we nadat de betaling bij ons binnen is. Heeft u liever een factuur bij/na levering, dan graag uw bestelling mailen. Wij ontvangen graag de bedrijfsgegevens, naam van de contactpersoon, telefoonnummer en het KvK-nummer.