Wat is er leuker dan onverwachts een pakketje bezorgd krijgen? Dit kan door gebruik te maken van onze inpakservice. Naast het leuk verpakken van uw cadeau kunt u een persoonlijke tekst achterlaten die wij vervolgens op een kaartje drukken en bij het pakketje voegen.

Het pakketje kan direct naar de betreffende persoon voor wie het bedoeld is verstuurd worden. Geef in het bestelproces dan een tweede adres op, het zogenaamde afleveradres. U kunt meerdere afleveradressen in uw account opnemen, maar de bestelling gaat maar naar één adres, het geselecteerde adres. Wilt u dus naar verschillende adressen pakketjes versturen, dan zult u de bestellingen één voor één moeten plaatsen. Deze service is ook los van de inpakservice mogelijk en kost u verder niets.

Als u gebruik wenst te maken van de inpakservice kunt u dit aanvinken tijdens het bestelproces. De kosten bedragen €2,50 per bestelling. Het maakt hierbij niet uit of het één of meerdere artikelen betreft.

Helemaal aan het einde van de bestelprocedure komt u een wit vlak tegen waar u uw persoonlijke tekst achter kunt laten die u graag op het kaartje bij het cadeautje wilt hebben.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een berichtje en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.